HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
For every mother, every child, every brother
● Who's caught in the crossfire, who's caught in the crossfire ●
Welcome
Kedves Idegen, engedd, hogy bemutassam neked az oldalunkat. Ami az One Chicago spin off sorozatait összegezte egy helyre. Chicago Fire, PD és a Med sorozat alapján nyitott az oldal. Jelenlegi történések pedig a kezdetektől indul. Bújj kedvenced bőrébe és élvezd, hogy te mentheted meg a Szelek városa lakosságát. Vagy éppen döntsd romba és próbálj bukásra ítélni a hősöket. Te választod, hogy melyik csoportba szeretnél tartozni! Ha nem ismered, a sorozatot se csüggedj, hiszen annyi lehetőség rejtőzik az oldalunkon, hogy biztosan találunk számodra is valami csekélységet. Tűzoltók, rendőrök és az orvosok munkája nem igényli, hogy pontosan tudd, mi történik a sorozatban. De ha netán bármi problémád adódna, fordulj nagy bizalommal az admin gárda felé, akik örömmel avatnak be. Nincs is más dolgod, hogy csapatunk ragja legyél. Várunk mindenkit óriási nagy örömmel.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (4 fő) Vas. Júl. 02, 2017 3:09 pm-kor volt itt.
Latest topics
Erin Lindsay
Szer. Okt. 18, 2017 2:26 pm

Erin Lindsay
Szer. Okt. 18, 2017 2:23 pm

Erin Lindsay
Szer. Okt. 18, 2017 2:19 pm

Erin Lindsay
Kedd Okt. 17, 2017 3:01 pm

Diego P. Ramirez
Hétf. Júl. 17, 2017 9:55 pm

Admin
Kedd Júl. 04, 2017 12:57 pm

Admin
Kedd Júl. 04, 2017 12:55 pm

Admin
Kedd Júl. 04, 2017 12:54 pm

Admin
Kedd Júl. 04, 2017 12:54 pm


Share | 
 

 Chicago PD

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

❖ :


❖ user since :
2017. Jul. 04.

❖ age :
32

❖ residence :
Chicago

❖ occupation :
Rendőr

❖ humor :
ha~ha

Nyomozó

TémanyitásTárgy: Chicago PD   Szer. Okt. 18, 2017 2:19 pm

Hank Voight
Becenév:-
Kor: 47
Csoport: PD
Play by: Jason Beghe
Szexualitás: Hetero
Státusz: Szabad

Hank vezeti a Chicago különleges csoportját, a hírszerzést. Különös módszereivel próbálja a mocskot kitakarítani a városból. Ahol kell megalkuszik, viszont nem ismer kegyelmet. Vasakaratú, tűzbe menne az csoportjáért. Saját amga válogatta össze a legjobb nyomozókat, akikkel együtt dolgozik. Visszamenőleg közös múltja van Olinsky-vel. Amit nagy titokban tartanak. Van egy fia Justin a és a feleségét, már sok éve eltemette. A fia rossz körökbe mozgott és most próbálja helyes útra terelni Erinnel együtt. Erint még fiatalon fogadta be magához, a hánytatott sorsú lányt, a sajátjaként tekinti. Az elsők között vette be a csapatában, hiszen az ő nevelése a lány.  
Jay Halstead
Becenév: Jay
Kor: 34
Csoport:PD
Play by:Jesse Lee Soffer
Szexualitás: Hetero
Státusz: Szabad

Ja múltja ködös, sok titkot őriz. Sok erőfeszítésébe került belépni a csoportba, de nem okozott csalódást, legjobb lövész a csapatban és a megérzései is pontosak. Van egy testvére Will, aki orvosnövendék és szoros a viszonyuk. Mindent megbeszélnek egymással. Jelenleg Erinel áll kapcsolatban, Voight ellenzése okán egyelőre titokban. Hiszen tiltja a csoport és persze a munkára is kihatással van. Makacs, konok, viszont gondoskodó is. Az apja erősen szívbeteg, amiről nem tudnak. Hiszen a jó öreg apa titkolja a fiai elől. Megromlott a kapcsolatuk, mikor Jay még a seregben szolgált, viszont azért küzd, hogy egyetlen élő szülője közelébe legen. Az anyjukat jó pár éve temették el, így a Halstead fiúk magukra maradtak.  
Adam Ruzek
Becenév: Ruz
Kor: 29
Csoport: PD
Play by: Patrick Flueger
Szexualitás: Hetero
Státusz:Szabad

Adam egy nagyon összetett ember, néha félvállról veszi a dolgokat, néha pedig foggal körömmel harcol értük.
Fiatala a társaihoz képest és tapasztalatlansága még jó pár bajba sodorta őt. Apja is rendőr volt, így nem akar szégyent hozni a családjára. Olinsky kapta társaként, hogy hozza ki belőle a legjobbat és persze, hogy teljes jogú csapattag legyen. Voight erősen terelgeti és sok borsot tör a társai orra alá. Szintén ellenzékes kapcsolatban áll egy járőrrel, Kim Burgess, aki szintén nagyon nagy erőkkel akar a csapat tagja lenni. Adam tapasztalansága és hevessége néha jól jön a csapatnak. Egy szerető emebrt takar a szeleburdi külseje.Kimberly Burgess
Becenév: Kim
Kor: 28
Csoport: PD
Play by: marina squerciati
Szexualitás: hetero
Státusz:Foglalt

Kim jelenleg még járőr, de jó úton halad,
hogy tagja legyen a hírszerzésnek. Sokszor jelenik meg a csapat irodájában és segíti a munkájukat. A vágy hogy tagja legyen a csoportnak olyan őrült dolgokra készteti, hogy nem fél a saját testi épségét is feláldozni. Sokszor sérült meg, és Voight ezt tiszteletben tartja. Barátságban áll Erinnel és sokszor egymást vigasztalják és próbálják jó tanácsokkal ellátni egymást. Kimben sok a potencia és ezt odafent is tudják. Már nem kell sok, hogy megjelenjen végre közöttük. Ezt ő is tudja jól, ezért a lehető legtöbbet kihozza magából és az ügyekből. Nem fél beépülni sem. Kapcsolatban áll Adammel, amit senki nem néz jó néven. Erin kivételével mindenki ellenzi a kapcsolatukat. Hiszen Ruzek nem az a típus, aki egyszerűen betörhető. Viszont nagyon jó hatással vannak egymásra.
Alvin Olinsky
Becenév: Al
Kor: 49
Csoport:PD
Play by: Elias Koteas
Szexualitás: Hetero
Státusz: Szabad

Alvin a legtapasztaltabb és legidősebb is egyben a csapatban. Óriási háttere van és közös múltja Hankkel.
Erről többször szó is esik egy-egy ügy kapcsán. Viszont a titkok akkor is övezik őket. Adam mentoraként nehéz a dolga, hogy megzabolázza a tékozló fiút. Kedveli a sajátos stílusa ellenére. Talán kevésbé erőszakos mivoltja van. Felesége és lánya mindenben támogatja. csapat egy oszlopos tagja és lehető legjobb nyomozó.  Kevin Atwater
Becenév: Kev
Kor: 30
Csoport: PD
Play by:Laroyce Hawkins
Szexualitás: Hetero
Státusz: Szabad

Kevin épp csak a körzetbe került, de bajtársiassága miatt, máris tagja lett a hírszerzésnek. Kim helyett ő kapta meg a posztot, amitől egy kicsit elesett a jó barátságtól. Bár egészen veszedelmes tud lenni, leginkább jámbor énjét mutatja a világnak. Jó kapcsolatai vannak az utcán, ami jól szokott jönni a csapatnak, főleg mikor van valami kétes ügy. Kicsit bűntudata van Kimmel kapcsolatban, de ő is támogatja a lányt, amiben csak lehet.
Szeretné, ha ismét együtt dolgozhatnának, immáron az emeleten.
Trudy Platt
Becenév:-
Kor: 43
Csoport: PD
Play by: Amy Morton
Szexualitás: Hetero
Státusz:Szabad

Platt őrmester a csapat szíve és lelke, még ha nem is tűnik annak. Kemény és akaratos, néha tűnik egy szívtelen nőszemélynek, mint sem annak az aggódó anyának, amit érez, mikor a csapat a terepre igyekszik. Szívén viseli a Hírszerzés körüli dolgokat.
Ő vezeti a huszonegyes körzet járőreit. Múltjáról keveset tudni,
jelenleg egyedül él és az apja támogatását élvezi. Munkája az élete és Erint lányaként szereti, aggódik a csapat minden tagjáért, és bármit megtenne értük.
Erin Lindsay
Becenév: -
Kor: 32
Csoport: PD
Play by: Sophia Bush
Szexualitás: hetero
Státusz: Foglalt

Erin édesanyja drogfüggő, míg apja bűnöző volt. A korai életéről nem sokat lehet tudni, a múltja elég titokzatos, de abban biztosak lehetünk, hogy tele van sötét emlékekkel. Az utcán nőtt fel, 14 éves korában pedig öt alkalommal is letartóztatták. Tinédzser volt, amikor Voight és a felesége a szárnyaik alá vették, s sajátjukként nevelték fel. Ennek köszönhetően, Lindsay számára Voight egy apafigurát testesít meg.
Erin Lindsay Voight által került a csapathoz; a kettejük között lévő szoros kapcsolat már a legelső részben kiérződött, ám hamar világossá vált számunkra, hogy romantikus viszony helyett, inkább apa-lánya kötelék van közöttük. Mindez, a későbbiekben be is igazolódott, ugyanis kiderült, hogy Erint 16 éves kora óta, Voight és a felesége nevelte. Korábban Lindsay nem élt irigylésre méltó életet. Utcagyerekkén nőtt fel, rossz társaságba keveredett, s ez miatt többször is lecsukták.Antonio Dawson
Becenév:-
Kor: 37
Csoport: PD
Play by: Jon Seda
Szexualitás: ide
Státusz: Szabad

Antonio nagyon fontos tagja a csapatnak.
Leginkább az ő sikerei voltak a leghangosabbak. Elítéli Voight  egyes eljárásait és lelkiismerete nem hagyja nyugodni. Van egy felesége és fia. A társát nem régi vesztette el, eg ügy kapcsán lelőtték és belehalt a sérülésekbe. Azóta is próbál túl lenni rajta. A csoport megsínylette a veszteséget, de a helyére kevésbé alul becsült tagok érkeztek. A kapcsolata legszorosabb Olinskyvel és Erinnel van. A vágya, hogy megtisztítsa az utcákat hatalmas és a szíve mélyén örömmel átvenné a csapat irányítását, ezért áskálódik Hank ellen.  
Justin Voight
Becenév:-
Kor: 32
Csoport:Criminal
Play by: Josh Segarra
Szexualitás: Hetero
Státusz:Szabad

Justin Voight egyetlen fia. Az anyja elvesztését apjára fogja, azóta elzüllőt és felismerhetetlenségig elromlott. Drogok,
gyilkosság és minden amibe bele keveredhetett megtörtént. Az apja keménykezűen fogja, hogy megvédje őt. Erint a testvéreként szereti,
bár nem nézi jó szemmel, hogy van valami Erin és Jay között. A két férfi inkább rivalizál egymással. Jelenlegi barátnője terhes és apai örömök elé néző Justin most próbálja összeszedni magát és Erintől várja a megoldást, hogyan keveredjen ki a bajból. Apja is támogatja őt, mióta megtudta, hogy úton van a trónörökös.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Chicago PD
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Chicago Guilty frpg :: Create yourself :: I need someone :: Canon karakterek-
Ugrás: